Πέρασαν σχεδόν ενενήντα χρόνια από την πρώτη προβολή ταινίας -βωβού φυσικά- κινηματογράφου στην ανακαινισμένη καπναποθήκη που παραχωρήθηκε από το Δήμο στο Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης και έμελλε να γίνει ο πρώτος κινηματογράφος που λειτούργησε στην πόλη. Ο αγώνας του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης, τα πρώτα χρόνια, για να διατηρηθεί και να καθιερωθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού της πόλης καθώς και η συνολική πορεία του κινηματογράφου «Ηλύσια» είναι συνυφασμένη με την ιστορία του τόπου. Σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη προβολή στον ιστορικό κινηματογράφο της οδού Μαζαράκη, τα «Ηλύσια» ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους, υπό νέα διεύθυνση και οι ήρωες αποκτούν, πέρα από φωνή και μια τρίτη διάσταση. Εξοπλισμένος πλέον με τα πιο σύγχρονα συστήματα ήχου και εικόνας Dolby Digital 3D και σε ένα ζεστό και ανακαινισμένο χώρο, ο κινηματογράφος παρέχει στους πελάτες του εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών. Ειδικές τιμές για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ειδικές προβολές όπου το μειωμένο εισιτήριο θα ισχύει για όλους.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ταινίες 2D

7€ Κανονικό
5€ Παιδιά κάτω των 12 ετών, μέλη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, ΑμεΑ, στρατιώτες και φοιτητές.

Ταινίες 3D

9€ Κανονικό
7€ Παιδιά κάτω των 12 ετών, μέλη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, ΑμεΑ, στρατιώτες και φοιτητές.

Κάθε Πέμπτη μειωμένη είσοδος για όλους: 5€ και για 3D ταινίες 7€
Κάθε Τρίτη μειωμένη είσοδος για ανέργους: 5€ και για 3D ταινίες 7€

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ο κινηματογράφος Ηλύσια προσφέρει υπηρεσίες πολιτισμού με σεβασμό στους πολίτες.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ο κινηματογράφος Ηλύσια προβάλλει πρωινές ώρες ταινίες ειδικά για σχολεία κατόπιν συνεννόησης. Ο κινηματογράφος ή αλλιώς η 7η τέχνη αποτελεί σίγουρα πηγή καλλιέργειας & ψυχαγωγίας τόσο για τους μεγάλους όσο και για τις μικρότερες ηλικίες. Μαθητές αλλά και δάσκαλοι ή καθηγητές, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την μαγεία του κινηματογράφου σ’ ένα υγιεινό, ασφαλές και άκρως φιλικό περιβάλλον που παρέχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σε προνομιακές τιμές. Η επιλογή των ταινιών μπορεί να γίνει από το τρέχων πρόγραμμα ή ακόμα και από παλιότερες εφόσον είναι διαθέσιμες από τις εταιρίες διανομής. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Διαφημιστείτε στο έντυπο φυλλάδιο & στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Πληροφορίες στους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μαζαράκη 21, Αλεξανδρούπολη

Tηλέφωνο: 25510 84468

E-mail: cine_ilisia@yahoo.gr

Facebook: www.facebook.com/ilisiacinema

Instagram: www.instagram.com/ilisia_cinema

YouTube: www.youtube.com/c/ΚινηματογράφοςΗλύσια

TikTok: www.tiktok.com/@ilisia_cinema